Izjava o privatnosti

Ova Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na web stranicu i usluge tvrtke Food-IT-Solutions (u daljnjem tekstu „mi“).

Veliku važnost pridajemo privatnosti kupaca i posjetitelja naše web stranice. Zbog toga vaše podatke ćemo obrađujemo samo na način koji je u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

Osobni podaci koje prikupljamo

Prikupljamo podatke kako bismo učinkovito radili i ponudili vam najbolje iskustvo s našim proizvodima i uslugama. Vi nam (po izboru) izravno dajete neke od tih podataka, na primjer kada tražite više informacija putem web stranice, kada se pretplatite na bilten itd.

Podaci koje prikupljamo putem web stranice: Kontakt podaci: ime, adresa, e-pošta, telefonski broj.

Podaci koje prikupljamo iz osobnog kontakta: Kontakt podaci: ime, adresa, e-mail, telefonski broj, identifikacijski broj nacionalnog registra (u slučaju pravnih osoba i OIB, sektor djelatnosti itd.)

U koju svrhu koristimo ove osobne podatke?

Osobni podaci koje nam dajete mogu se koristiti za upravljanje odnosima s vama ili za izmjenu ili poboljšanje web stranice i usluga povezanih s vama. Vaše podatke također koristimo za ispravnu obradu vaših kupovina.

Vaše osobne podatke možemo koristiti u marketinške svrhe kako bismo vam poslali promotivni materijal ili komunikaciju u vezi s uslugama koje pružamo, informativne biltene sa savjetima koji bi vas mogli zanimati.

Možete zatražiti da u bilo kojem trenutku prestanemo slati komunikaciju, e-poštu ili drugu korespondenciju. To se može učiniti bez ikakvog opravdanja i besplatno, primjerice klikom na link za odjavu na dnu svake e-mail poruke ili nas jednostavno kontaktirajte putem e-maila ili telefonom.

Pregled naših aktivnosti obrade

Slanje biltena Upravljanje računima na web stranici Obrada vaše kupnje putem web stranice Poboljšanje usluge Korisnička podrška Obrađivanje žalbi Odgovori na prijave za posao

Koliko dugo čuvamo osobne podatke?

Vaše osobne podatke ne čuvamo dulje nego što je potrebno za postizanje ciljeva navedenih u ovoj Izjavi o privatnosti.

Prijenos podataka trećim stranama

Vaši podaci neće se dijeliti s trećim stranama. Međutim, čuvamo vaše podatke u bazi podataka. Podaci koje nam dajete u kontekstu vaše prijave se ni u kojem slučaju neće prenijeti trećim stranama.

Voditelji i Izvršitelji obrade podataka

Vaše podatke mogu obraditi svi zaposlenici našeg ureda pri izvršavanju svojih zadataka. Odgovornost za obradu je dodijeljena direktorima društva.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Trudimo se zaštititi sigurnost i povjerljivost vaših osobnih podataka. Poduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere na način da obrada udovoljava zahtjevima nacionalnog i europskog zakonodavstva.

Vaša prava

Pravo pristupa i inspekcije

Imate pravo na uvid u vaše osobne podatke i provjeriti na koji način koristimo vaše osobne podatke u bilo kojem trenutku i bez naknade.

Pravo na ispravljanje, brisanje i ograničenje

Uvijek imate pravo tražiti da ispravimo, upotpunimo ili uklonimo vaše osobne podatke. To možete učiniti i sami putem osobnih postavki vašeg računa. Suglasni ste da određene usluge i proizvodi u slučaju odbijanja komunikacije ili zahtjeva za uklanjanje osobnih podataka neće biti dostupne. Također možete zatražiti ograničavanje obrade vaših osobnih podataka.

Pravo na prigovor

Također imate pravo na prigovor u vezi obrade vaših osobnih podataka iz ozbiljnih i zakonitih razloga. Osim toga, uvijek imate pravo na prigovor na uporabu osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga; u tom slučaju ne morate navesti nikakve razloge.

Pravo na prenosivost podataka

Imate pravo dobiti osobne podatke koje obrađujemo u strukturiranom, uobičajenom i strojno čitljivom formatu i/ili ih prenijeti drugim odgovornim stranama.

Pravo na povlačenje pristanka

Ako se obrada vaših osobnih podataka temelji na vašem prethodnom pristanku, imate pravo povući tu suglasnost.

Pravo na podnošenje žalbe

Imate pravo podnijeti žalbu belgijskoj Komisiji za zaštitu privatnosti: Commission for the Protection of Privacy, Rue de la Presse 35, 1000 Brussels, T.: +32 (0) 2 274 48 00, F.: +32 (0) 2 274 48 35, email: commission@privacycommission.be.

Promjene

Ova Izjava o zaštiti privatnosti prilagođena je upotrebi i mogućnostima na ovoj web stranici i našim uslugama. Zadržavamo pravo promjene ili ažuriranja ove izjave o privatnosti u bilo kojem trenutku. 



Pitanja i povratne informacije

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovom izjavom o privatnosti, obratite nam se: Food-IT-Solutions, Antwerpsesteenweg 280, 2500 Lier - Tel +32 3 411 13 12.

Kolačići

Naša web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije za razlikovanje vaših korisničkih postavki od postavki drugih korisnika naše web stranice. To nam omogućava da vam ponudimo bolje iskustvo kada posjetite našu web stranicu i optimiziramo našu web stranicu. Kolačići i slične tehnologije, međutim, ne dopuštaju sustavno prikupljanje podataka koji nam omogućuju prepoznavanje korisnika naše web stranice. Omogućuju nam samo poboljšati rad naše web stranice, razumjeti interese naših korisnika i izmjeriti učinkovitost sadržaja naše web stranice.

Od vas tražimo suglasnost za korištenje ili pohranu kolačića i sličnih tehnologija na vašim računalima ili mobilnim uređajima. Ovaj odjeljak pruža vam jasne i sveobuhvatne informacije o kolačićima koje koristimo te njihovoj namjeni.

Što je kolačić?

Kolačić je mala tekstualna ili podatkovna datoteka koju pohranjujemo u vaš preglednik ili na tvrdi disk vašeg računala. Na taj se način možemo sjetiti vaših postavki prilikom posjećivanja naše web stranice.

Ako niste izmijenili postavke preglednika da biste odbili upotrebu kolačića, naš sustav će staviti kolačiće čim posjetite našu web stranicu.

Vrste kolačića

Kolačiće se može podijeliti na temelju njihovog porijekla, funkcije i životnog vijeka.

Kolačići prve strane su kolačići koje je postavio vlasnik posjećene web stranice.

Kolačići treće strane su kolačići koje postavlja druga organizacija osim vlasnika web stranice koju posjećujete. To može uključivati ​​kolačiće koje je stvorila tvrtka specijalizirana za analizu web stranica ili vlasnik web stranice koje vlasnik posjećuje kako bi dobio podatke o učestalosti posjetitelja svoje web stranice.

Funkcionalni kolačići

Funkcionalni kolačići su kolačići koji osiguravaju pravilno funkcioniranje web stranice (npr. kolačići za prijavu ili registraciju, postavke jezika). Funkcionalni kolačići logički su kolačići prve strane.

Nefunkcionalni kolačići su kolačići koji se mogu staviti u statističke, društvene, ciljne i komercijalne svrhe. Nisu povezani s tehničkom podrškom web stranice. Kolačići sa statističkom svrhom omogućuju nam da provjerimo koje stranice posjećujete, gdje je vaše računalo lokalizirano itd. Kolačići za dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama omogućuju korisniku da zajedničkim sadržajem web stranice dijeli sadržaj drugima putem društvenih medija. Kolačići za ciljanje korisnika omogućuju stvaranje vašeg profila na temelju vašeg pretraživanja i ponašanja tako da su prikazane reklame prilagođene vašim interesima. Kolačići u marketinške svrhe prate koliko su i koje reklame prikazane korisniku. Nefunkcionalni kolačići mogu biti kolačići prve ili treće strane.

Trajni kolačići

Trajni kolačići ostaju na korisnikovom uređaju tijekom razdoblja određenog u datoteci kolačića i nakon što zatvorite preglednik. Ti se kolačići aktiviraju svaki put kada korisnik posjeti web stranicu koja je postavila ovaj kolačić (npr. kolačiće koje su postavili društveni mediji poput Twittera, Facebooka, Google Analytics itd.) Većina nefunkcionalnih kolačića su trajni kolačići.

Sesijski kolačići

Sesijski kolačići omogućuju nam da pojednostavimo radnje korisnika i povežemo ih tijekom sesije preglednika. Sesija preglednika započinje kada korisnik otvori prozor preglednika, a završava kada zatvori prozor preglednika. Sesijski kolačići se privremeno postavljaju. Čim zatvorite preglednik, svi sesijski kolačići bit će izbrisani. Većina funkcionalnih kolačića su sesijski kolačići.

Analitički kolačići i kolačići performansi

Koristimo kolačiće performansi za prikupljanje podataka o načinu na koji posjetitelji koriste našu web stranicu, u cilju poboljšanja sadržaja naše web stranice, prilagodbe naše web stranice potrebama posjetitelja i povećanja prilagodbe naše web stranice korisnicima.

To uključuje kolačić koji nam omogućava da brojimo jedinstvene posjetitelje i kolačić koji prati najpopularnije stranice. Koristimo i Adobe Analytics, Google Analytics i Hotjar za analizu korištenja naše web stranice. Ove web stranice također koriste kolačiće.

Kolačići za remarketing i targetiranje ponašanja korisnika

Da bismo vam pružili još bolje informacije o našim proizvodima i uslugama, koristimo kolačiće koji nam pružaju informacije o načinu na koji ste pregledavali našu web stranicu ili o proizvodima i uslugama koji bi vas mogli zanimati.

Te podatke također koristimo za naše reklamne kampanje na web stranicama trećih strana. Ako je potrebno, možemo dobiti i informacije na web stranicama naših marketinških partnera na kojima ste vidjeli naše oglase. Stoga koristimo „DoubleClick“, dio Googlea i Group M. Više informacija o korištenju kolačića od strane Googlea i Group M možete pronaći tako da zatražite njihova pravila o privatnosti.

Ovi kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke.

Kolačići za društvene medije

Kada predlažemo dijeljenje sadržaja naše web stranice na društvenim mrežama, poput Facebooka, možemo staviti kolačić na vaš uređaj. Za više informacija pogledajte politiku privatnosti odgovarajuće organizacije.

Koristimo „Pixel“ za naše marketinške kampanje na Facebooku. Ovaj alat omogućuje nam da integriramo kolačić koji kreira Facebook u neke od naših web stranica. Na ovaj način Facebook može pratiti radnje svojih korisnika, od oglasa na društvenoj mreži do određenih naših web stranica. Facebook će tada moći na svojoj platformi prepoznati korisnika koji je posjetio odgovarajuću web stranicu, pružiti prilagođene usluge i postaviti ciljane reklame. Ova obrada podataka ne odnosi se na korisnike bez Facebook računa. Možete pročitati više o načinu na koji Facebook prikuplja, obrađuje i koristi podatke te o mogućim postavkama da biste zaštitili svoju privatnost u Facebook politici zaštite osobnih podataka

Vaše dopuštenje

Korištenjem naše web stranice, prihvaćate korištenje kolačića. Da biste optimalno koristili našu web stranicu, morate prihvatiti kolačiće, što možete učiniti putem postavki vašeg preglednika; ili izričito prihvaćajući našu „Politiku privatnosti i kolačiće“ nakon vaše prijave; ili nastavite pregledavati našu web stranicu nakon što ste na svojoj početnoj stranici vidjeli upozorenje o kolačićima nakon prvog posjeta web mjestu.

Kolačiće možete blokirati aktiviranjem postavke preglednika koja vam omogućuje da odbijete postavljanje kolačića. Odbijanje ovih kolačića može imati za posljedicu nedopuštanje korištenja (dijelova) naše web stranice. Pažljivo pročitajte ovu politiku kolačića za dodatne informacije.

Ako želite opozvati vaše dopuštenje (to možete učiniti u svakom trenutku), kolačiće možete ukloniti putem postavki preglednika.

Imajte na umu da web preglednici omogućuju promjenu postavki kolačića. Ove se postavke obično nalaze u izborniku „Postavke“ u vašem web pregledniku. Da bismo bolje razumjeli ove postavke, smatramo da su ove poveznice vrlo korisne. Ako se ne snalazite, pogledajte funkciju „Pomoć“ na vašem web pregledniku za više detalja.

This website is developed with the support of Flanders Investment and Trade
© 2020 Food IT-Solutions.